"Back to DIF team"

Ben jij ooit een danseres geweest bij Dansen in Friesland, en wellicht gestopt vanwege het proberen van een andere sport, door corona of omdat je toen even geen motivatie meer kon vinden? Maar je bent nu nog steeds zoekende naar wat je hobby dan wel is, of je ziet ons weer actief met wedstrijden en krijgt weer kriebels naar het dansen bij ons? De passie, de energie en de zin om ook weer te trainen, te dansen in een gezellig team, te stralen op podium of te knallen op een wedstrijd! 

 

Wij hebben gemerkt hoeveel dansers bij DIF steun halen uit onze danslessen, hoe fijn het is dat je sociale contacten hebt. Iedereen krijgt weer meer motivatie en dat heeft ons doen realiseren dat we dansers die gestopt zijn nu de kans willen geven om alsnog dit seizoen in te stromen en mee te laten genieten van de fijne dansfamilie die we met elkaar zijn. Want eens een DIFdanser altijd een DIFdanser! We zijn jullie niet vergeten en we verwelkomen jullie weer met open armen.

Ben je bang dat je misschien niet meer zo goed kunt dansen als eerst? We stellen je alvast gerust met het volgende; wees niet bang, je spieren hebben het ooit al eens gedaan en om het dan nu weer op te pakken is ook makkelijker dan iets helemaal opnieuw moeten leren.

En dit doe je niet alleen, maar met allemaal gelijkgestemden die weer een plekje binnen DIF willen!

We starten met een team dat eerst 1x per week traint,  we werken aan techniek zodat je snel weer op je oude niveau zit en daarnaast maken we met alle dansers uit dit team een choreografie waar we zo snel mogelijk mee willen doen aan wedstrijden en optredens.

 

- Weer lekker trainen en genieten van onze fijne danslessen

- Werken aan techniek zodat je weer op niveau kunt komen

- Toewerken naar een mooie choreografie

- Weer optreden en het fijne gevoel dat je op een podium krijgt weer kunt ervaren

- Klaarstomen voor de jaarlijke audities (wanneer je verder wilt)

 

Training Akkrum

1x per week

Donderdag 20:00 tot 21:30

 

+ eventueel 1 tot 3 weekend trainingen (zaterdag of zondag van 10:00 tot 12:00) om zo snel mogelijk een dans af te hebben waarmee we weer kunnen shinen! 

+ Wedstrijden en eindvoorstelling

Mogelijke eerste wedstrijd op 14 mei 2022 

 

Start

Zodra we 6 aanmeldingen hebben gaan we van start.

Je mag eerst een proefles komen doen!

 

Kosten

€ 30,- per maand 

 

Wil je met iemand samen, maar is dit geen DIFdanser geweest? Geen probleem, we kijken samen of dit mogelijk is!

 

Informatie + Aanmelden Proefles